Αεκ Παοκ 6-2 - Κύπελλο Ελλάδας: Στις 5 Φεβρουαρίου το Παναιτωλικός-ΑΕΚ / Η αεκ πήρε το μίνιμουμ που άξιζε με αυτό το γκολ στα τελειώματα.

Αεκ Παοκ 6-2 - Κύπελλο Ελλάδας: Στις 5 Φεβρουαρίου το Παναιτωλικός-ΑΕΚ / Η αεκ πήρε το μίνιμουμ που άξιζε με αυτό το γκολ στα τελειώματα.. Με ανεβασμένη ψυχολογία θα παραταχθεί ο παοκ στο σημερινό παιχνίδι με τον πανιώνιο. Είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, πήρε και το κύπελλο, με το δίδυμο φωτιά της εποχής. Σκόρερ και των δύο τερμάτων μας ο γιακουμής ( στο 1' και στο 51'). Ο μεγάλος αυτός τελικός πραγματοποιήθηκε στο νεόχτιστο ολυμπιακό στάδιο, δημιουργώντας ένα απίστευτο ρεκόρ θεατών μέχρι τότε, μιας και τον αγώνα τον παρακολούθησαν γύρω στους 73.000 θεατές και των δύο ομάδων. Η αεκ πήρε το μίνιμουμ που άξιζε με αυτό το γκολ στα τελειώματα.

Πατηστε εδω για να δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης. Στις 29 ιουνίου 1983 αεκ και παοκ παρατάχθηκαν ενώπιον 72.000 περίπου οπαδών στον πρώτο ιστορικά τελικό του κυπέλλου που φιλοξενήθηκε στο ολυμπιακό στάδιο της αθήνας (που είχε εγκαινιαστεί τον προηγούμενο χρόνο με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου). Ο παοκ σκόραρε μόλις 1 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια με την αεκ ανεξαρτήτως έδρας. Για τότε πάει δεύτερος ημιτελικός του παοκ με την αεκ. Στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στον παοκ και την αεκ, ο ουάρντα βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή, σε μία φάση που ζήτησε πέναλτι.

ΠΑΟΚ: Εκεί θα «κλειδώσει» τον τίτλο - paok: ekei tha ...
ΠΑΟΚ: Εκεί θα «κλειδώσει» τον τίτλο - paok: ekei tha ... from images32.inewsgr.com
Ο παοκ έχει ξεκάθαρα την προϊστορία με το μέρος του στα ντέρμπι με την αεκ στην τούμπα. Η ομάδα του λουτσέσκου, παίζοντας με ο παοκ έχει αποδείξει πολλάκις, ιδιαίτερα εντός συνόρων, ότι δεν χάνει εύκολα. Μπάγεβιτς και μαύρος είχαν πετύχει τα γκολ. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Από το μακρινό 1983 έχουν να δώσουν ραντεβού σε τελικό οι δικέφαλοι. Είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, πήρε και το κύπελλο, με το δίδυμο φωτιά της εποχής. Το ντέρμπι των δικέφαλων αετών ή ντέρμπι δικεφάλων, είναι η αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στον π.α.ο.κ. Στην ιστορία των δύο δικεφάλων θα είναι η πέμπτη μονομαχία τους σε τελικό κυπέλλου ελλάδας και η δεύτερη φορά που αυτός θα γίνει στο οακα.

Για τότε πάει δεύτερος ημιτελικός του παοκ με την αεκ.

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα παραταχθεί ο παοκ στο σημερινό παιχνίδι με τον πανιώνιο. Όλα τα αθλητικά νέα της αεκ από το διαδίκτυο, 15+ πηγές. Ο μεγάλος αυτός τελικός πραγματοποιήθηκε στο νεόχτιστο ολυμπιακό στάδιο, δημιουργώντας ένα απίστευτο ρεκόρ θεατών μέχρι τότε, μιας και τον αγώνα τον παρακολούθησαν γύρω στους 73.000 θεατές και των δύο ομάδων. 3 όμως σερί ήττες κατά τον γενάρη του 2002 (από ηρακλή, οσφπ και παοκ) δυσκολεύουν ξαφνικά κατά. Όλα τα αθλητικά νέα του παοκ από το διαδίκτυο, 15+ πηγές. Σκόρερ και των δύο τερμάτων μας ο γιακουμής ( στο 1' και στο 51'). Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Από το μακρινό 1983 έχουν να δώσουν ραντεβού σε τελικό οι δικέφαλοι. Ο παοκ σκόραρε μόλις 1 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια με την αεκ ανεξαρτήτως έδρας. • 770 просмотров 2 года назад. Στην ιστορία των δύο δικεφάλων θα είναι η πέμπτη μονομαχία τους σε τελικό κυπέλλου ελλάδας και η δεύτερη φορά που αυτός θα γίνει στο οακα. Ο δικέφαλος του βορρά έχει υποδεχθεί την «ένωση» ως γηπεδούχος στο πρωτάθλημα 58 φορές (σήμερα είναι η 59η…) και μετράει 25 νίκες, ενώ 22 ματς έληξαν ισόπαλα και 11 φορές η αεκ πήρε. Μπορεί το μυαλό της ομάδας της θεσσαλονίκης να είναι στο ντέρμπι της.

Όλα τα αθλητικά νέα της αεκ από το διαδίκτυο, 15+ πηγές. Στις 29 ιουνίου 1983 αεκ και παοκ παρατάχθηκαν ενώπιον 72.000 περίπου οπαδών στον πρώτο ιστορικά τελικό του κυπέλλου που φιλοξενήθηκε στο ολυμπιακό στάδιο της αθήνας (που είχε εγκαινιαστεί τον προηγούμενο χρόνο με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου). Για τότε πάει δεύτερος ημιτελικός του παοκ με την αεκ. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Η ομάδα του λουτσέσκου, παίζοντας με ο παοκ έχει αποδείξει πολλάκις, ιδιαίτερα εντός συνόρων, ότι δεν χάνει εύκολα.

Τετάρτη 5/2 στις 9:30 το βράδυ το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ...
Τετάρτη 5/2 στις 9:30 το βράδυ το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ... from notosport.eleftheriaonline.gr
19 ιουνίου 1983 (ολυμπιακό στάδιο). Σκόρερ και των δύο τερμάτων μας ο γιακουμής ( στο 1' και στο 51'). Ο δικέφαλος του βορρά έχει υποδεχθεί την «ένωση» ως γηπεδούχος στο πρωτάθλημα 58 φορές (σήμερα είναι η 59η…) και μετράει 25 νίκες, ενώ 22 ματς έληξαν ισόπαλα και 11 φορές η αεκ πήρε. Ο παοκ έχει ξεκάθαρα την προϊστορία με το μέρος του στα ντέρμπι με την αεκ στην τούμπα. Από το μακρινό 1983 έχουν να δώσουν ραντεβού σε τελικό οι δικέφαλοι. Με ανεβασμένη ψυχολογία θα παραταχθεί ο παοκ στο σημερινό παιχνίδι με τον πανιώνιο. Ο μεγάλος αυτός τελικός πραγματοποιήθηκε στο νεόχτιστο ολυμπιακό στάδιο, δημιουργώντας ένα απίστευτο ρεκόρ θεατών μέχρι τότε, μιας και τον αγώνα τον παρακολούθησαν γύρω στους 73.000 θεατές και των δύο ομάδων. Η αεκ έχει κερδίσει τους πρώτους τρεις τελικούς.

Μπάγεβιτς και μαύρος είχαν πετύχει τα γκολ.

Ο παοκ σκόραρε μόλις 1 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια με την αεκ ανεξαρτήτως έδρας. Η ομάδα του λουτσέσκου, παίζοντας με ο παοκ έχει αποδείξει πολλάκις, ιδιαίτερα εντός συνόρων, ότι δεν χάνει εύκολα. Ο μεγάλος αυτός τελικός πραγματοποιήθηκε στο νεόχτιστο ολυμπιακό στάδιο, δημιουργώντας ένα απίστευτο ρεκόρ θεατών μέχρι τότε, μιας και τον αγώνα τον παρακολούθησαν γύρω στους 73.000 θεατές και των δύο ομάδων. Ο παοκ έχει ξεκάθαρα την προϊστορία με το μέρος του στα ντέρμπι με την αεκ στην τούμπα. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Από το μακρινό 1983 έχουν να δώσουν ραντεβού σε τελικό οι δικέφαλοι. • 770 просмотров 2 года назад. Ντέρμπι στο οακα για τη super league 1. Η αεκ υποδέχεται τον παοκ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Μέσα σε κόλαση στο γηπεδο, ο παοκ κερδίζει την αεκ και ο γερμανάκος σώζει τους γnπεδούχους από σίγουρο γκόλ 90'. 3 όμως σερί ήττες κατά τον γενάρη του 2002 (από ηρακλή, οσφπ και παοκ) δυσκολεύουν ξαφνικά κατά. Κατεβαστε τη στο google play store. Πατηστε εδω για να δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, πήρε και το κύπελλο, με το δίδυμο φωτιά της εποχής. Ο παοκ ήταν η ομάδα που πίεσε καταστάσεις για να οριστεί ο τελικός στο πανθεσσαλικό, το οποίο είναι ξεκάθαρο ότι είναι παρατημένο στο έλεος του θεού και δεν πληροί τις προϋποθέσεις. 3 όμως σερί ήττες κατά τον γενάρη του 2002 (από ηρακλή, οσφπ και παοκ) δυσκολεύουν ξαφνικά κατά. Α οκ ναι το είδα.και σε ένα άλλο αθρακι εκεί που έχεις αναρτήσει όλες τις νίκες της αεκ επί του οσφπ λες ο παοκ τον έχει νικήσει 53 φορές το είχα ψάξει και είχα μετρήσει 52 αλλά ίσως να κάνω και εκεί λάθος. Με ανεβασμένη ψυχολογία θα παραταχθεί ο παοκ στο σημερινό παιχνίδι με τον πανιώνιο.

Το πανόραμα του BCL: Οι πιθανότητες για ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στους ...
Το πανόραμα του BCL: Οι πιθανότητες για ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στους ... from www.tovima.gr
Πήγε να χάσει το ντέρμπι και το πλεονέκτημα για την ευρώπη, από μια φάση που έκανε ο παναθηναϊκός από την πλευρά του, έδωσε το δικαίωμα στην αεκ να τον έχει στην περιοχή του επί ένα ολόκληρο ημίχρονο, εγκατέλειψε κάθε. Αεκ και παοκ θα βρεθούν σε back to back τελικό για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια. Μέσα σε κόλαση στο γηπεδο, ο παοκ κερδίζει την αεκ και ο γερμανάκος σώζει τους γnπεδούχους από σίγουρο γκόλ 90'. Ο παοκ ήταν η ομάδα που πίεσε καταστάσεις για να οριστεί ο τελικός στο πανθεσσαλικό, το οποίο είναι ξεκάθαρο ότι είναι παρατημένο στο έλεος του θεού και δεν πληροί τις προϋποθέσεις. 19 ιουνίου 1983 (ολυμπιακό στάδιο). Ωστόσο, το ντέρμπι με τον ολυμπιακό που ακολουθεί είναι όλη η χρονιά και είναι. Ο δικέφαλος του βορρά έχει υποδεχθεί την «ένωση» ως γηπεδούχος στο πρωτάθλημα 58 φορές (σήμερα είναι η 59η…) και μετράει 25 νίκες, ενώ 22 ματς έληξαν ισόπαλα και 11 φορές η αεκ πήρε. Μπορεί το μυαλό της ομάδας της θεσσαλονίκης να είναι στο ντέρμπι της.

Μπορεί το μυαλό της ομάδας της θεσσαλονίκης να είναι στο ντέρμπι της.

Για τότε πάει δεύτερος ημιτελικός του παοκ με την αεκ. Είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, πήρε και το κύπελλο, με το δίδυμο φωτιά της εποχής. Η αεκ υποδέχεται τον παοκ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. 3 όμως σερί ήττες κατά τον γενάρη του 2002 (από ηρακλή, οσφπ και παοκ) δυσκολεύουν ξαφνικά κατά. Μετά και τη χτεσινή του νίκη επί του παναθηναϊκού, ο παοκ έκλεισε θέση για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ελλάδος της 6ης μαΐου (ακόμα περιμένουμε να οριστικοποιηθεί η έδρα), και η «μάχη» αυτή ξυπνάει. Στις 29 ιουνίου 1983 αεκ και παοκ παρατάχθηκαν ενώπιον 72.000 περίπου οπαδών στον πρώτο ιστορικά τελικό του κυπέλλου που φιλοξενήθηκε στο ολυμπιακό στάδιο της αθήνας (που είχε εγκαινιαστεί τον προηγούμενο χρόνο με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου). Νέα android εφαρμογή παοκ wall με όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας! Η αεκ φιλοξενεί απόψε στο οακα τον παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ δύσκολο ματς οι άλλοι είναι με τη πλάτη στον τοίχο.mε την επικράτηση του παοκ γνώμη μου ότι πρέπει να πάμε για τη νίκη κι όχι ισοπαλία να πιάσουμε τριπλή ισοβαθμία στη 2η θέση και 8 πόντους πίσω τον παο. Όλα τα αθλητικά νέα της αεκ από το διαδίκτυο, 15+ πηγές. Από το μακρινό 1983 έχουν να δώσουν ραντεβού σε τελικό οι δικέφαλοι. Μέσα σε κόλαση στο γηπεδο, ο παοκ κερδίζει την αεκ και ο γερμανάκος σώζει τους γnπεδούχους από σίγουρο γκόλ 90'. Ο μεγάλος αυτός τελικός πραγματοποιήθηκε στο νεόχτιστο ολυμπιακό στάδιο, δημιουργώντας ένα απίστευτο ρεκόρ θεατών μέχρι τότε, μιας και τον αγώνα τον παρακολούθησαν γύρω στους 73.000 θεατές και των δύο ομάδων. Η αεκ πήρε το μίνιμουμ που άξιζε με αυτό το γκολ στα τελειώματα.

3 όμως σερί ήττες κατά τον γενάρη του 2002 (από ηρακλή, οσφπ και παοκ) δυσκολεύουν ξαφνικά κατά αεκ παοκ. Όλα τα αθλητικά νέα του παοκ από το διαδίκτυο, 15+ πηγές.

Posting Komentar

0 Komentar